23948sdkhjf

Aldi er tilbage i Rudkøbing

Efter megen debat om den nye bygning er Aldi genåbnet.
Fredag klippede lokalpolitiker på Langeland Kim Welcher snoren til en forbedret udgave af Aldi i Rudkøbing.
Dermed markerer det slutningen for seks måneders ombygning af butikken, hvor der har været i mellemtiden har været lukket for kunder, skriver Fyens Amtsavis.
Forud for byggeriet er gået en del debat om, hvorvidt den nye Aldi-bygning ville skæmme lokalområdet. Blandt ander er der givet nogle dispensationer fra den bevarende lokalplan.
-Jeg tror, man har været nervøs for, at det nye byggeri ville være alt for dominerende i forhold til nabobygningerne og ikke passe ind i området. Det er ikke tilfældet, og det virker ikke som fremmedlegeme, mener Jan Jørgensen, der er udviklingschef i Aldi.
I følge ham var det ikke realistisk at bygge den nye butik inden for den gældende lokalplans rammer.
-Det var ikke muligt, for så kunne vi ikke opføre den butik, vi har brug for. Hvad angår facaden, så har vi tilpasset os, og vi har ikke opført byggeriet, som vi normalt ville opføre det. Vi har også tilpasset os i form af de mursten, der er valgt. Vi har rykket os, og det er jo et spørgsmål om kompromiser, siger han til Fyens Amtsavis.
Mange beboer havde taget opstilling før klokken 8 i fredags for at se den nye butik og blev budt velkommen med balloner, smagsprøver samt blomster til de første 100 kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141